Welkom op de website van G-Zuna!

Welkom bij G-Zuna, Mercedes G-Klasse specialist in Zuna

Heeft u een Mercedes G-Klasse op het oog?

Uw auto inruilen is vanzelfsprekend

Bent u op zoek naar een robuuste Mercedes G-Klasse of Puch G-Klasse? G-Zuna heeft een select aanbod nieuwe belastingvrije G’s en Youngtimer G’s op voorraad. Kijk eens bij onze occasions op deze website en zie welke G-Klasse auto’s wij voor u geselecteerd hebben.

U bent van harte welkom om bij ons de auto’s die uw interesse gewekt hebben te komen bekijken! Onder contact treft u onze adresgegevens en een duidelijke routebeschrijving naar G-Zuna. U kunt bij ons ook terecht voor de financiering van uw G-Klasse.

Het inruilen van uw auto is natuurlijk geen probleem. Vul het inkoop formulier in en u krijgt gegarandeerd een marktconforme prijs, alsmede een vrijwaring voor de verzekering en wegenbelasting van ons.

Check our video for an impression of our company

De G-Klasse die u zocht niet gevonden?

Staat de door u gewenste G-Klasse occasion niet tussen onze occasions? Vul dan het zoek formulier in en G-Zuna vindt de juiste auto voor u! Wij verzorgen ook de import van auto’s, met name uit Europa.

Home foto

Bezoek G-Zuna

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt bellen met (+31)548-541246 of met (+31)6-42311727. Dan weet u zeker dat de Mercedes G-Klasse van uw keuze nog aanwezig is. Ons adres staat onder Contact, alsmede een uitgebreide routebeschrijving naar G-Zuna. Onder route ziet u wanneer de deuren van onze (showroom) open staan. Tot ziens!