Ombouw grijs kenteken

Ideaal voor zakelijk gebruik: bij G-Zuna kunnen wij Mercedes-Benz G modellen ombouwen naar grijs kenteken. Dit kan, afhankelijk van type en model, al snel 15.000 Euro BPM-voordeel opleveren. Wij kunnen uw Mercedes-Benz G-Klasse ombouwen naar grijskenteken configuratie.

Van SUV naar grijs kenteken

Deze modellen van Mercedes-Benz zijn als grijs kenteken-variant niet vanaf de fabriek leverbaar. Toch is er regelmatig vraag vanuit de Nederlandse markt naar grijs-kenteken varianten. En sinds kort is dat mogelijk bij G-Zuna! U koopt bij G-Zuna een Mercedes G en deze kan vervolgens door G-Zuna worden omgebouwd naar een zogenaamde Van.

Hoe gaat de ombouw in zijn werk?

Alles wat achter de voorstoelen gemonteerd is, wordt vakkundig verwijderd. Zoals de bank, de zijruiten, vloer en alle panelen. Vervolgens worden er een bekleed tussenschot, nieuwe vloer met beschermmat en gespoten polyester zijruiten in geplaatst. De onderdelen worden bekleed met dezelfde interieurkleur zoals de auto de fabriek heeft verlaten. Als het binnenwerk helemaal in orde is, wordt de auto naar het keuringsstation van de RDW gebracht en daar wordt de auto gekeurd. G-Zuna biedt u een compleet pakket aan inclusief douane (BPM aangifte) en de aanvraag van het kenteken. U hoeft zelf verder niets meer te doen. Zo kunt u zorgeloos rijden.

Uitstraling

De gemiddelde ombouwtijd is drie dagen, u hoeft dus nooit lang te wachten. Na afloop is er uiterlijk vrijwel geen verschil te zien met de originele auto: aan de unieke uitstraling verandert dus niets. Dat is ook de bedoeling, want het ombouwen mag niets afdoen aan het uiterlijk en dus de uitstraling van de auto. Het enige wat opvalt in het interieur is het tussenschot. Verder wordt dezelfde bekleding gebruikt, dus ook daaraan valt de auto niet van de oorspronkelijke staat te onderscheiden. De ombouw kost vanaf 2.500,- euro (Excl. BTW) en is ook bij occasions toe te passen.

Voordelen van Mercedes-Benz Van:

- BPM voordeel van al snel 15.000 Euro

- Luxe van een Mercedes-Benz personenwagen

- Ruimte van een bestelwagen

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie over grijs kenteken ombouw? Neem dan contact met ons op.